Åker hem snart. Fuck

Åker hem snart, marre är påväg hem från jobbet och när hon kommer hem så ska vi dra till bussen typ direkt, hon följer mig till pendeltåget sedan ska jag gå med all packning själv och ta mig på båten. Hatar att jag åker hem ikväll, hatar att allt kommer vara som vanligt när jag kommer hem, hatar att majelica åker upp hit några timmar efter att jag kommit hem. Hatar allt just nu.


Sons Of Anarchy

image descriptionimage description

Vet att jag inte har bloggat så mycket på sistone, men jag har varit hos min syster och bara tagit det lugnt så jag har kännt att jag inte behövt. + att det är typ två stycken som läser denna blogg, haha. Anyways så börjar Sons Of Anarchy nu, en sjukt bra serie som jag rekomenderar till folk som har samma sak som jag, hehe. Den handlar om droger, MC-gäng, våld, brödraskap, familj och allt runt omkring det. Låter fett lame men den är asbra, se den!!


Ny klocka

Köpte den här tidigare idag, rea så jag fick den för 200:-


När kroppen har panik och hjärnan vill spela på samma band

Sitter hemma hos mormor och morfar och väntar på att klockan ska bli halv sju, då ska jag gå upp till hallen och träna. Har ingen lust egentligen men samtidigt så har jag ingen klok anledning att skita i det.

Idag har vart en jobbig dag, psykiskt. Vill inte gå in på varför men jag gör aldrig om det kan jag ju bara säga...

Längtar till imorgon, då lämnar jag den här ön i fem dagar och får umgås med världens bästa syster. Skönt så in i helvete.


And I walked this line a million and one fucking times.

Sitter här forever alone i skolan, inte så kul men musiken i lurarna gör det 100 gånger bättre. Idag har jag endast jobbiga lektioner och korta raster mellan varje lektion. Efter skolan åker jag in till Visby med mina fina, Amanda och Anna. Känns bra.


I samma låga skor och leendet du log

Befinner mig just nu hos morfar och mormor, ska strax bege mig upp mot idrottshallen för att ha en timmes träning. Inte så sugen men jag vet att jag skulle ångra mig om jag inte gick dit + att det kommer kännas bra efteråt. Just nu vet jag inte riktigt vad jag skall göra innan jag skall gå...

satans n.

Jag orkar verkligen inte med det här satans SO-arbetet. Det ska lämnas in på fredag och jag har kommit halvvägs ungefär!? BRA JOBBAT CARRO!

allahjärtansdag, K to the bry.

Allahjärtans dag idag, ärligt så bryr jag mig inte ett skit. Precis som vilken dag som helst, egentligen. Det är iallafall värsta snöstormen ute så jag tänker hålla mig inne resten av kvällen och spendera den med mina vänner i New York. Haha... Imorgon är det skola, men man kan ju hoppas att denna snöstorm för med sig så mycket snö så att bussarna blir inställda. Då kan jag stanna hemma, jobba på mitt SO-arbete och läsa min bok utan dåligt samvete.
image description
Här kör vi bild i repris.

I think about it every year, so i picked up a pen, happy birthday.

Du lovade att alltid finnas här när jag behövde dig, alltid vid min sida. Men vart fan är du nu? Nu när jag behöver dig som mest? Jag vet att du har det bättre nu, där upp i himlen. Men jag lovar dig, jag går igenom ett helvete här på jorden. Jag saknar dig, helvete vad jag saknar dig. Är så trött på att alltid behöva dölja sorgen, dölja smärtan för att få slippa höra "vad är det Carro?" "är du sur eller?" eller "varför är du så deppig för?" VAD FAN TROR NI ERA ÄCKLIGA JÄVLA IDIOTER!? 1 år, 8 månader, 27 dagar, 15 timmar och 20 minuter, men jag har inte glömt någonting. Alla slangar, ditt sista andetag, de sista ordet, den sista tåren, de sista samtalet.
Det här är smärta på en helt ny nivå.

Hej här kommer segertåget...!

Är hemma nu, har vart i klinte och spelat match tidigare idag och fan vad skönt med en vinst. Extra skönt att jag lyckades göra mål idag också, plus att jag gjorde en assist också. Men fan vad grymt mitt lag är, älskar er!


innebandyhelg, ganska trevligt ändå.

De dagar som gått på denna vecka har jag ju inte fått mycket gjort iallafall. Stannade hemma idag också, vilket betyder att jag bara varit i skolan måndag och torsdag. Gjorde iallafall biologiprovet igår men missade matteprovet idag så det måste jag göra nästa vecka, ligger antagligen waay efter på religonskiten också. Orkaar inteeeee!
Helgen spenderas mestadels med mitt älskade innebandylag, lördag ska vi vara sargvakter och grejer för herrarna i stan och på söndag har vi match i Klinte. Vart lite småirriterad över att herrmatchen förstörde helgen i princip, men funderade inte mer på det och nu har det löst sig. Awesome.
fina tjejer!

you're way too young to be broken