Don't get confused between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who you are.


 

 

ÅÅÅÅHJA!

THE BEST PART OF SUMMER IS THAT YOU DONT EVEN CARE THAT ITS SUNDAY

 
 

and there's nothing wrong with me, this is how I'm supposed to be in a land of make believe, that don't believe in me.

Hola fjolla!
 
Tänkte bara skriva av mig lite, idag har jag fått ganska mycket gjort känner jag. Först var jag uppe på Hemse en sväng och köpte en grej, träffade sedan på Ia en liten stund. Efter det åkte jag hem och städade hela rummet, nu går det iallafall att komma in här utan att få nysattacker utav allt damm. Haha, ni skulle bara veta hur äckligt mitt rum kan vara ibland. Har även skrivit av mig alla jälva ilska i min "Rage-&-Love-bok" en bok jag har där jag skriver allt jag vill, bra saker, dåliga saker och allt det där. På senaste tiden har det väl mest blivit saker jag är sur över men ändå känner att det inte är värt att gå runt och ödsla tid på så därför skriver jag det i boken och sen glömmer jag bort det för ett tag. Jävligt skönt faktiskt. Men fan vad jag skulle dö om någon hittade denna bok, fyfan så pinsamt HAHAH! 
 
Vad hade jag gjort utan den här boken alltså? 

Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar

Här får ni lite sådär lagom charmiga bilder på en uttråkad Carro. Vädret suger getpung idag, ena stunden öser det ner regn och blåser så att man tror att huset ska fara iväg, sen andra stunden skiner solen och man får ett litet hopp om att det kanske blir en fin dag. Men nej. Nu blåser det som fan och är mulet igen. 
 
Tack Carro för väderleksrapporten!
 
-Det var så lite så!
 

inte en dag har gått utan att jag tänkt på stränderna man bränns på, där klubbar aldrig stängs, åh!

Såhär har första veckan av mitt sommarlov sett ut. Fest, sol, häng med underbara kompisar, bakisdagar, lycka och massa mer. Sommaren 2012 kunde inte fått en bättre start, som sagt. Och detta var bara första veckan.

what the fuck was i to you?

Har legat ute och stekt lite i solen, helt underbart väder ute idag! Iallafall så har jag precis duschat så nu hade jag tänkt smörja in mig lite i bodylotion, klä på mig, fixa håret och sminket lite och sen drar jag upp på Hemse för att hämta min nyckel. Efter det åker jag nog hem igen. Hade tänkt vara hemma ikväll eftersom att morgondagen och fredagen så kommer jag vara borta. Måste bara få säga att det här sommarlovet har börjat helt jävla awesome! Seriöst, det kunde inte fått en bättre start! Och jag har de mest underbara vännerna på denna planet. Det här blir ett helt bildlöst inlägg men jag lovar att när jag får en stund över ska jag visa lite bilder från de senaste dagarna.
Pusssss!

fuck this shit, I don't even care anymore

It's kinda fucked up, isn't it?
How all of a sudden, someone just wakes up and decides to never talk to you again.
No reason. No explanation. No words said.
They just leave you hanging like you never meant shit to them.
And what hurts the most is how they made it look so easy.


So sick of love songs, so tired of tears, so done with wishing you were still here.

sup' mothafuckas?
Nejdå, skämtar bara. Idag vaknade jag i tid men mådde så sjukt illa så jag somnade om, efter det vaknade jag vid halv åtta och kräktes, hue, så jag sket i skolan. Dock mådde jag bättre på eftermiddagen så jag tog moppen upp till hemse klockan tre och följde med klassen till Burs och började göra iordning vagnen. Tror faktiskt att den blir bra när den är klar. Bara alla hjälper till så.
Just nu sitter jag iallafall hos mormor och morfar, var så jävla pissnödig när jag kom till Hemse så jag tänkte att det var bäst att köra hit först. Haha.
Imorgon ska vi till Stånga och spela pärk. Jag suger på pärk, eller ja. Jag har aldrig testat men då kan jag fan inte vara bra heller så jag tänker inte spela, men jag tänker följa med och vara publik iallafall.
Nej nu ska jag ta moppen till Rone och duscha och såååååå. Puss på eeeeer.

Forever alone

Sitter här helt själv på hemse och väntar på mamma. Har precis tränat kubb, eller okej det blev väl mer snack än kubb. Fint do. Naj nu kom mamma så jag får hoppa in i bilen!


these feelings won't go away, they've been knockin' me sideways

image description
Can't you see? See the fear and the sadness in her eyes? Even when she laughs, inside she cries. Been this way for a long time. Even when she smile. She's broken, she's not okay. And all the things that could fix her has been gone, for a long time.

så cooooooo0l

Betalade precis min första räkning. Vuxenpoäng utav bara satan där ja! Okej räkningen var på 29:- MEN ÄNDÅ!
-
Gårkvällen var rolig. Som fan. Orkar inte skriva värsta romanen om vad vi gjorde och så, så ni får nöja er med den korta beskrivningen. Imorgon blir det kubbträning med KBFN, förkortningen på vårt lag jao! Mysigt som ba sataN iallafall. Men det är inte förrän på kvällen/eftermiddagen så innan det vet jag inte vad som händer. Eller jo det vet jag, jag kommer ligga kvar i sängen hela dagen. Just because I caaaaan. Ja men för att ni bryr er jioeeee. Naj. Nu ska jag sluta vara så gay och kolla på One Treeeeee Hill istället.
HAHA LOL, så jävla ful. Men vafan göre da?

.



those moments when you say that you're happy. and actually mean it.

Sitter just nu hemma hos Julia, hon är i duschen så jag tänkte slänga in ett inlägg så länge. Fick mina skattepengar idag, fick 1 poäng ifrån full poäng på nationella i engelska så betyget blev 10/MVG (det bästa man kunde få), snart kommer massa kompisar hit, mamma är glad och litar på mig för tillfället och jag har inte ljugit om vart jag ska eller något sådant, jag fick MVG på bokrecensionen i svenska och troligtvis blir det mitt slutbetyg också, kvällen kommer bli awesom. Fatta vilken LYCKA!!
-
När Julia kommer ut från duschen ska vi väl fixa till oss lite, sminka oss och så. Najs. Efter det vet jag inte riktigt vad vi gör, startar grillen kanske. I vilket fall så ska vi hade det bäst.

åååhja.


There's only one tree hill♥

Har precis gjort klart det jag skulle göra i mitt rum. Eftersom det blev så sent så går det inte att få några bra bilder så ni får helt enkelt vänta till imorgon! Jag har även slängt ihop en bokrecension ikväll, lite efter med tanke på att den skulle vart inne för två veckor sedan men vad fan gör det om hundra år då? Jag lämnar in den imorgon iallafall, bara jag kommer ihåg USB-minnet. Annars då? Jag tänkte lana One Tree Hill tills jag inte kan hålla ögonen öppna längre för känner jag mig själv så kommer jag inte kunna somna om jag stänger av datorn nu. Imorgon är det iallafall den dagen som jag längtat efter ett braaaa tag nu, då får jag äntligen krama om mina fina igen och sen är ordningen återställd. Precis som det ska va!


that moment when you can feel everything change

Det är helt sjukt vad tiden går snabbt, för tre år sedan satt jag i en lägenhet i Hemse och grät för att jag om några dagar skulle tvingas att skiljas från den klass som jag då älskade. Nu, tre år senare, sitter jag i ett hus i Rone och gråter för att jag snart måste skiljas från den nya klassen som blivit som en familj för mig. Men det är inte bara ledsna tårar det är även glädjetårar att vi snart är fria i 2 & ½ månad. Fatta känslan när man vaknar upp, dagen efter skolavslutningen med vetskapen om att jag kan göra vad fan jag vill!! Fattar ni!?!? Och jag ska göra vad fan jag vill, jag ska ha så jävla kul och bara umgås med dem som jag mår bra av. Åhh jag kan knappt vänta! Men samtidigt ligger en obehagskänsla och spökar med mig någonstans i bakhuvudet. Den känslan om att allting kommer förändras, det här är inte vilket sommarlov som helst. Nej för efter det ska jag inte gå in genom samma dörr, in i samma skola, in i samma klassrum och inte heller ska jag vara med dem som jag har tillbringat de senaste tre åren med. Det är nu allt förändras, ny skola, ny klass, nya rutiner.  Nytt alltihop. Det skrämmer skiten ur mig, men på ett bra sätt. För jag vet att dem som jag behöver mest kommer stanna i mitt liv. Det måste bli så.
-
Men nu har jag nio dagar kvar. Nio dagar som ska bli dem bästa. Fan vad jag ska njuta.

.

what happened to us? how did we get so broken?
- we fell in love, and at some point the people that we loved, forgot to love us back.

Ja, jag vill leva jag vill dö i nordeeeeeeen!!!!!

Mamma har lite folk här hemma, hatar sånt haha. Så jag tar Black Magic och drar upp till mormor och morfar en sväng. Vet inte hur länge jag stannar där men det visar sig.
För att göra detta inlägg lite fulare så får ni några egobilder på miiiiig.
Btw, Sveriges nationaldag idag ju. Åh, älskade Sverige haha! ♥

Waking up from this nightmare, how's your life? What's it like there? Is it all what you want it to be? Does it hurt when you think about me?

Håller på med en grej till rummet, förhoppningsvis blir det klart imorgon, visar er då!

 


what if the one that got away, came back?

Natten till idag var hemsk, massa ångest och skit. Vaknade 200 gånger efter att jag väl hade somnat. När alarmet ringde så var jag så sjukt nära på att stänga av skiten och strunta i att gå till skolan. Men jag pallrade mig upp ändå. Imorgon så är det besöksdag i skolan för de blivande sjuorna, det betyder att vi inte får vara där och skall istället åka till Ljugarn med klassen och några andra klasser. Vad vi ska göra där har jag inte riktigt koll på men det visar sig imorgon.
Skolan idag var väl precis som vanligt, lite slappare nu mot slutet kanske fast ändå inte. Fick ett sms vid ett ungefär om att Majlis och dem hade kommit tillbaka till Sverige nu så jag ringde henne och snackade med henne och Mandis ett litet tag. Låter så jävla töntigt men fyfan vad glad jag blev bara utav att höra deras röster. Haha seriöst, nej men jag kan inte beskriva hur mycket jag har saknat dem. Ärligt talat. Det enda som är lite tråkigt är att jag inte får träffa dem förrän på torsdag då dem är lediga imorgon och alla är lediga på onsdag. Jaja, jag får stå ut haha.
När jag kom hem efter skolan idag så var jag så sjukt trött, big surprise. Jag är fan trött hela tiden nu, somnade iallafall halv sex och vaknade vid nio ungefär. Sjukt att jag ändå är lika trött nu? Haha fan vad jag babblar.
#bästa♥

just when you thought shit couldn't get any worse

Idag är en sån dag då man bara vill begrava sig i sängen, se en bra serie och isolera sig från omvärlden. precis vad jag tänker göra nu.

I wanna be drunk when I wake up, on the right side of the wrong bed.

Drunk - Ed Sheeran
Har kärat ner mig totalt i Ed Sheeran's musik just nu! Om ni inte har lyssnat på han ännu så måste ni verkligen göra det, så otroligt bra.

mina älsklingar

Har skjutit ihop båda fåtöljerna och gosat ner mig med duntäcket och kuddar, när jag trodde att det inte kunde bli mysigare så kom två trötta hundisar och hoppade upp här också och la sig vid fötterna på mig. Så otroligt fina, världens bästa hundar!

rensat

Mitt skrivbord såg förjävligt ut så jag städade upp lite haha. Mycket fräschare nu, dock ska jag byta bakgrund och fönsterfärg igen, känns inte som jag med rosa haha. Men det var fint så jag får se. För er som ville veta alltså!
-
Nu ska jag ladda ner massa bra filmer och sen ska jag mysa ner mig i soffan, så otroligt tråkigt väder ute och jag är inte på humör för något annat alls just nu.

Glad!!!!!!!

Alltså jag är sämst, försov mig idag också. Till klockan två (?!) dafuq! Jag suger, så nu har jag det där provet kvar. Fan också. Men jaja, sitter på bussen nu iallafall. Ska på bio med emshie, mys! Btw så får jag träffa Majlis och kanske Mandis på tisdag!!! Åh det kan inte bli bättre! Många utropstecken det blev nu!!!!! Men det skiter jag i!!! För jag är jävligt glad!!

Puss!!!