det här är sverige, snälla gråt när ingen ser

.

dom har rivit våra gator, bränt ner lekplatserna där vi hängde som barn

Att jag inte uppdaterat alls sedan i onsdags beror på att jag är sjuk. Åkte in till stan i torsdags och kände redan på bussen in att allt inte stod rätt till, huvudet dunkade som ett par högtalare på högsta volym. Frös gjorde jag också, fick till och med sno Kents tjocktröja när jag träffade honom. Efter det träffade jag Erica, försökte vara social och glad trots att det enda jag ville var att komma hem till sängen. På bussen hem kändes det som att jag skulle svimma var och varannan minut. Klarade mig dock hela vägen hem. Det första jag gjorde då var att kolla febern, 38,1º. Sedan dess har jag legat i sängen och febern har bara blivit värre, har även hostat så att jag fått träningsvärk i magen, kollat på 2 säsonger av vänner och näsan rinner som niagarafallen. Mår fortfarande inte bra men kände att en uppdatering var på sin plats.
Kent – Jag är inte rädd för mörkret

so what if you could see the darkest side of me?

Har fixat håret för imorgon, så att jag slipper göra det helt från grunden iallafall. Det kommer säkert se förjävligt och hjälplöst ut imorgon när jag vaknar så att jag behöver göra om hela skiten. Arg som fan blir jag då iallafall. Behöver egentligen klippa det, men förra gången jag gick till frisören så klippte hon av 10 fucking centimeter och jag grät så mycket att jag hade vätskebrist i flera dagar efteråt. Så jag vågar inte. Aja, ska in till stan imorgon iallafall och först träffa upp Erica som får följa med mig och hämta pengar och cigg, sen ska vi umgås några timmar innan jag åker hem. Har saknat henne, alldeles för länge sedan vi sågs. Har även SO-prov imorgon, har jag pluggat? Nej, inte ett jävla skit.
Dra åt helvete Carro. Okej.

Isn't it wonderful when the person you knew becomes the person who means the world to you?

Måste bara skriva det här, något positivt i allt mörker.
Har suttit och smsat med Erica ett tag nu och tänkte berätta "historien om oss" då det är väldigt många av mina vänner som endast känner till henne till namnet och har undrat hur jag känner henne o.s.v. Vi gick i samma klass från lekis - trean, hon flyttade till Gotland från Dalarna och 4 år senare flyttade hon tillbaka igen. Under dem fyra åren var vi inte kompisar alls, det var inte det att vi ogillade varandra eller något men vi var totalt olika och umgicks nästan aldrig. I vilket fall så flyttade hon tillbaka till Dalarna för 7 år sen. Jag funderade inte över det eller tänkte på henne eller så, vi var ju inte kompisar. Sen, för snart ett år sedan, fick jag ett sms från ett nummer jag inte hade inlagt i mobilen. Det visade sig vara Erica. Visste inte hur jag skulle reagera eller så men jag svarade och sedan smsade vi ett långt tag innan vi bestämde oss för att träffas. Ville liksom se vem hon var nu för tiden och om allt gick bra så kanske det skulle visa sig att vi blev kompisar tillslut. Det blev vi också. Idag är hon en av dem som jag snacker mest med om saker, eftersom hon är precis som jag, vi är så lika, men på ett bra sätt. Hon har gått igenom mycket, precis som jag. Så det är väldigt lätt att snacka med henne. Hon är även en av dem roligaste jag vet, har inte tråkigt en sekund med henne och vad som helst kan hända när man är med henne. Jag är så sjukt tacksam idag att hon skickade det där smset för snart ett år sen. Och jag skulle göra vad som helst för henne, allt jag kan.

dom 999 saker jag aldrig skulle göra dom vägs upp av 999 värre saker jag redan gjort


Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar


So sit down, shut up

Sitter helt själv i skolan, Emelie mådde inge bra så hon åkte hem. Alla andra är fortfarande i Stockholm och jag har ingen aning om vart Simon och Wijnja är så det här suger ju. Funderar på att dra här ifrån, gå hem till mormor och morfar och kanske be morfar skjutsa hem mig eller något.


För vi lever alla med känslan att falla och på tomhetens botten står vi på toppen

Ligger här i sängen, nystädat rum, nyduschad, nyrakade ben, nya sängkläder och ändå känner jag mig äckligare än någonsin. Vet inte vad fan det är, vad jag än gör så blir jag bara sur på mig själv. Därför försöker jag göra saker som får mig att glömma allt, saker som kanske inte är så bra. Eller inte kanske. Dem är inte bra. Inte alls. Ändå gör jag dem, bara för att det är mitt enda sätt att fly härifrån. Även om det bara varar en stund så är det värt det, att få känna friheten.
image description

-

Imorgon kommer inte bli en bra dag, alla mina älsklingar förutom Emelie sticker iväg till stockholm med elevföretaget. Tur att jag har Emelie iallafall. Annars hade jag fan stannat hemma. Dock ska vi till Klinte och se någon jävla teater eller skit om droger och grejer. Alltså... Vem fan bryr sig. Så jävla onödigt och det är typ hälften av klassen som kommer vara där med tanke på att alla de andra drar till Stockholm. Bög. Fan.

She says she does'nt care bit her eyes tell a different story

 

 


terrible things

Jag älskar dig Amanda SolkattN Isenberg, utan dig hade jag aldrig hört den här låten. Fast jag älskar dig annars också ♥

It's sad when the people who gave you the best memories, become a momory

Har inte bloggat sen i fredags, fast det vet ni ju redan. Har varken haft lust eller ork. Allting har känts så jävla värdelöst, fast det gör det ju fortfarande. Jag vill inte vara negativ och irriterad hela tiden men när allting runt om kring en rasar och går åt helvete hela tiden så är det svårt att vara glad. Även om jag är bra på det, att spela glad, när det är det sista jag är så kommer det och går i perioder. Nu är en sån period då jag inte orkar. Så förvänta er inte så många positiva inlägg framöver. Jag ska försöka men kan inte lova er något. Aja, vem fan bryr sig.

promise me, promise me you wont leave.

Jag orkar inte mer, jag ger upp nu. Såfort en sak går bra, då ska tio andra saker gå åt helvete. Såfort jag mår bra en dag då följer tio dagar av ångest, panik, stress, saknad, tårar och hat. Jag orkar inte bli sviken mera, jag har alltid blivit det. I hela mitt jävla liv. Men det var ändå bättre förr, för då var det så normalt för mig att jag inte ens reagerade över dessa jävla svek. Men sen växte jag upp och fattade att det är inte såhär det ska vara, det är bara såhär det har vart. Så det har vart och så det kommer fortsätta vara. Och ni som tror att ni vet vad det här handlar om. - Ni har inte en jävla aning. För det är så mycket ni inte vet om mig. Så mycket som ingen vet. Den enda som visste, finns inte mer. Och jag saknar honom, mer än allt annat i den här fucking världen.
-
Förut önskade jag mer än allt annat att jag skulle kunna lära mig lita på folk igen. För jag brukade lita på dem, innan jag fattade att sveken gjorde hundra gånger så ont om de kom från någon jag litade på. Det var då jag började bygga. Började bygga på den mur som ingen lyckats förstöra, inte ens jag. Jag vet inte hur jag ska få ner den. Hur mycket jag än försöker släppa de människor som jag älskar mest in, försöker låta dem förstå, så har jag glömt bort hur man gör. Det var för längesedan jag hade någon i mitt liv som visste allt om mig, som visste hur dem skulle få ner den där jävla muren. Muren jag ännu inte hade byggt klart, muren som bara var halvvägs. Men sen började allt gå åt helvete igen och jag skyndade på. Byggde så snabbt jag kunde och gjorde några misstag här och var. Lämnade små titthål i det där jävla murhelvetet och de är i dem där små hålen som folk ibland lyckas se in. Se hur dem ska göra för att förstöra mig igen, arbeta sin väg in för att återigen riva ner allt jag har jobbat för.
-
Om 19 dagar är det två år sedan, fattar inte hur jag har stått ut. Stått ut i ett år och 347 dagar utan min pappa. Jag skulle kunna skriva att den nionde maj 2010 var den värsta dagen i mitt liv, men det skulle vara en lögn. För alla de 711 dagar som gått efter den dagen har varit lika jobbiga. Det går inte en enda dag utan att jag hör meningen i mitt huvud. Meningen som raserade hela min jävla värld. "Pappa finns inte mer". Jag önskar inte ens min värsta fiende den smärtan som de där orden förde med sig. Som dem lämnade kvar och som alltid kommer sitta kvar. För det är en smärta värre än en människa klarar av.
-
You promised.

Lite inte på någon

Hatar när en person har gjort något som är fel så att man blir arg och sen när man ska snacka med den om det så kan den inte bara ta att den har gjort fel nej då ska den bara vända allting och bli arg på mig istället? Man ba vad fan har du för jävla rätt att flippa på mig när det är du som har gjort fel!? Åhhhh, jag orkar inte. Seriöst, jag ska sluta prata med människor, för människor gör dig illa om dom kan.

alltså <3333333333333333333333333333

Alltså jag vet inte hur många kvällar de senaste månaderna som denna kille har räddat mig från ensamheten <----- fett gay. Men SERIÖST, jag älskar honom!

Satanshelvetesfitthålkuk.

ALLTSÅ SATAN OCKSÅ!!
Glömde totalt bort att vi hade nationella prov i engelska idag så jag stannade hemma för att jag fortfarande hade ont i huvudet o.s.v. HELVETE. Nu vet jag fan inte när jag kommer få göra det nästa gång. Alltså jag är så jävla dålig. Jag har redan missat ett av dessa prov som jag fick göra senare och ett annat försov jag mig till. Varför kan jag inte bara komma ihåg att vi har alla jävla prov och komma dit? Alltså jag är seriöst förbannad på mig själv. Satanshelvetesfitthålkuk.

Jag saknar sig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så in i helvete

Sitter ute och röker, huvudvärken har släppt för tillfället men är fortfarande dödstrött trots att jag sov i fem timmar efter att jag kom hem.. Vill dock inte sova mer nu för då kommer jag inte kunna somna ikväll så jag får väl hålla mig vaken genom att glo på vänner!


.

Var ju inne i stan häromdagen, igår tror jag att det var, fick med mig favoritparfymerna hem. En tröja, lite hårnålar och strumpor följde även med. + en tjocktröja som jag glömde ta kort på. De här parfymerna har varit slut här hemma nu ett tag så jag kände för att fylla på förrådet med dessa två dofter. Mina absoulta favoriter. Älskar dem, speciellt Jessica Simpsons! Luktar underbart.
Som de flesta som känner mig vet så är jag helt galen i parfymer, har hur många som helst och köper nya hela tiden. Onödigt kanske men jag kan inte få nog av dem.

huvudvärk

Kände mig inte helt på topp när jag vaknade i morse men jag åkte till skolan ändå. När jag kom dit så kände jag bara "nej, jag orkar verkligen inte" så jag fixade skjuts hem och sitter nu hemma i soffan med huvudvärk och kollar på Förhäxad #nostalgi Har även hunnit med att boka synundersökning till mitt körkortstillstånd och fixat lite käk. Senare tänkte jag lägga upp den senaste tidens shopping och så. Vi ses väl då.

Are you sick of everyone around? With their big fake smiles and stupid lies while deep inside you're bleeding

 

 


hårprodukter och spotify

Har precis köpt Spotify premium igen, har skjutit upp det i några dagar då jag inte orkat tjata på mamma. Jag har också klickat hem favorit-shampot och balsamet + hårsprayen, kan inte använda något annat sedan jag började med detta. Lite jobbigt ibland då det inte finns att köpa någonstans här på ön vad jag har sett och det ibland hinner ta slut innan jag hunnit beställt nytt. Men, men har lite kvar av det gamla och det nya kommer senast på torsdag, så det duger.

för du kan inte se när löven faller ner hur fel jag är

Är hemma hos mormor och morfar at the moment. Har körkortskurs vid sex så jag var tvungen att stanna på Hemse, inte mig emot dock. Trivs ju faktiskt bättre här. Har iallafall förberett mig med block och penna haha #geek'N Nej men vad fan, det är ju bara tre timmar vid ett tillfälle så det är lika bra att passa på och skriva ner skiten om det är något viktigt. Dock har alla mina vänner som redan gått den sagt att dem inte skrev ett skit då det bara handlade om saker man redan visste. Typ att man måste vara försiktig i trafiken o.s.v.
Skall spela Bubble witch nu, hihi.

There comes a time in every single person's life when you just feel like nothing's worth the while

Det förra inlägget var ju ganska oklart, eller okej jävligt oklart. Fattar inte ens själv vad jag skrev eller ville ha sagt med det. I vilket fall så är jag sexton år nu, känns inte ett dugg annorlunda fast det gör det ju i och för sig aldrig när man fyller år. Får iallafall övningsköra nu, stackars Gotland. Seriöst, kan inte ens starta en biljävel... Hade tänkt skriva om de senaste dagarna i det här inlägget men jag orkar inte det nu, orkar inte tänka efter på vad som hänt för jag vill inte minnas. Jag. Orkar. Inte.

she's so wasted acting crazy making a scene like it's her birthday

Nu ska jag dörsöka mig på ett inkägg gär, är inte huelt nyckter så vi för se hur det går.
Nu är min och Maja s sectonårsgag över, kvällen började bra, slutade mindre bra. fast like bra de efrersom juag är sjujt trött. Fattar inte ens vqarför jag skriver det här men jga har int uppdaterst på jättelänge såatte... Nje mne jag har väl haftr en bra dag, bättre än alla andra år inallafall. jag skriver mer imorrn ör det här känns inte som att npgin komer fayya! PUSSSSS

look for the girl with the broken smile

image description

To the people I forgot, you weren't on my mind for some reason and you probably don't deserve any thanks anyway.

Är på lite bättre humör nu, har dock inte ändrat mina åsikter om morgondagen. Sitter iallafall och spelar Bubble witch på Facebook, haha alltså vilken tönt jag är. Men det är beroendeframkallande, när man väl börjat är det sjukt svårt att sluta. Tänkte att ni vill veta liksom. I vilket fall så ska jag snart hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, imorgon ska jag ju faktiskt umgås med människor haha.
Jag vet att jag suger på det här med bilder, men jag har tappat bort inspirationen. Den ligger säkert och gömmer sig under en sten eller något... Nej men den kommer nog tillbaka snart.

vill inte

Vaknade runt åtta imorse, väntade på fotografen som kom vid nio. Sedan höll han på i tre timmar och tog kort och grejer och ända sedan han åkte har jag och Kent legat i tv-rummet och glott på tv. Imorgon är det någon innebandycup med klassen, har ingen som helst lust att vara med men jag råkade säga ja. Så det blir väl att pallra sig upp klockan sju imorgon för annars kommer jag inte till Hemse. Känner att jag bara kommer förstöra då jag inte har någon lust alls och egentligen inte vill dit och kolla ens. Men, men det får bli som det blir och har jag tur så går vi inte vidare så att jag slipper slösa mer tid på det där. Nu blev det en aning negativt här men vadfan.

Längtar efter någon som man rädda mig

Haha uppdateringen suger ju, men jag har påsklov så det enda jag orkar göra är att byta avsnitt på Ugly Betty. #lat Nej, skämt osido jag har faktiskt gjort lite mer än så idag, vaknade relativt tidigt och följde med upp på Hemse, där fikade jag hos mormor och morfar och handlade med la famillia + mammas kille (gubbe?). När vi kom hem fick vi reda på att mäklaren kommer imorgon och ska ta kort på huset så det blev till att städa. Eller städa och städa... Jag gjorde det klassiska och tryckte in all skit i garderoben, men det behöver ju ingen få veta.

Annars då? Ja allt rullar väl på som vanligt ungefär, det går lite upp och ner. Just nu lutar det mer åt botten än toppen faktiskt. Men det pallar jag inte gå in på. På lördag fyller jag och min soulmate 16 år så det blir väl lite fest, eller vad man nu ska säga. Fint.
Har faktiskt inte så mycket mer att skriva just nu så vi får väl se när jag uppdaterar nästa gång. Lär ju ta ett tag iallafall men man vet ju aldrig!

You where the only one who could ever save me

Är så jävla trött på det här nu, fattar du inte att jag saknar dig? Att jag också behöver dig? Mer än någonsin förut. Du är den enda jag har kvar, den enda som förstår vad fan jag går igenom. Jag trodde att blodsband var viktigare än allt men tydligen inte. Men du ska veta att jag älskar dig mer än allt annat ändå, det är ju därför det svider så in i helvete. Jag saknar dig och jag behöver dig så in i helvete!

where did all the people go? they got scared when the lights went low


PÅSKLOV FTW!!!!!!!!!!!!

Har inte skrivit något sedan i måndags, hehe. Jag har faktiskt haft tid, men lusten har det varit lite sämre med. Har egentligen ingen lust nu heller men jag har ju ändå inget bättre för mig.
Nu är det iallafall påsklov, hur skönt? Har tagit med mig SO-mappen hem för jag har prov nästan direkt efter påsklovet. Kommer gå och helvete. Haha men orkar inte tänka på det nu, DET ÄR PÅSKLOV FÖR FAAAN!!

I CHEATED ON MY FEARS, BROKE UP WITH MY DOUBTS, GOT ENGAGED TO MY FAITH AND NOW I'M MARRING MY DREAMS

.

Smink

Har precis sambeställt lite smink med Isabelle, sjukt nöjd. Snart börjar Sons of anarchy, åhh♥


Panik

2 månader och 13 dagar kvar till skolavslutningen. Jag vill inte, jag vill inte börja gymnasiet, lämna klassen, lämna den skola jag har gått på i tio år, lämna den trygghet som har byggts upp där bara för att börja om på nytt. Jag får panik när jag tänker på det. Minst av allt vill jag börja gymnasiet. Jag orkar inte. Kortslutning i hjärnan och jag vet att snart kommer jag bryta ihop. Big time. Jag kommer skita i lektionerna för att jag någonstans i mitt undermedvetna vill sabba för mig själv, för att jag vill sänka mina betyg tillräckligt mycket så att jag inte kommer in på linjen jag sökt. Så att jag slipper lämna, slipper börja om. Jag pallar inte med att jag ska förstöra för mig själv hela jävla tiden. Jag vet om att jag gör det, men jag vet inte hur jag ska göra för att sluta.
Det är nu jag behöver dig pappa, behöver dina ord som får mig att komma på rätt spår. Jag saknar dig från djupet av mitt hjärta. ♥

Missade bussen

Missbedömde tiden totalt och såg bussen åka förbi mig innan jag hade hunnit till busstationen. Whatever, sånt som händer. Är nästan lite glad för det om jag ska vara ärlig, känner mig inte alls pigg nog för en träning. Sitter för tillfället och väntar på mamma som bara ska in och handla innan vi åker hem. Ska gosa ner mig i sängen och gråta till ugly Betty, #patetisk


When you were young

Ingen vikare betyder att vi slutar tidigt, därför är jag just nu påväg till mormor och morfar för att vänta på bussen. Har innebandy ikväll så jag kommer typ hem klockan halv åtta eller så. Det blåser så sjukt mycket så jag fryser röven av mig...

 


Min hjälte ♥


If he changes his mind this is the first place he will go.

Angående mitt lilla problem med Spotify som jag skrev om i det här inlägget så är det löst nu. Det jag behövde göra var att starta om mobilen, haha... Jag raderade och ominstallerade Spotify-appen säkert fem gånger men jag tänkte inte en sekund på att lösningen var så enkel som att starta om mobilen. I vilket fall så startade jag om mobilen av en helt annan anledning igår och gick in på Spotify för att kolla om det ännu krånglade idag och då fungerade det utmärkt. Så skönt, kan äntligen lyssna på musik igen. ♥


Helgen

Dålig uppdatering, jag vet. Men jag har faktiskt inte suttit vid datorn sedan torsdags kväll ungefär. Hade iallafall tänkt sammanfatta fredagen och lördagen i detta inlägg.

Fredagen började med skola, fick reda på att jag fick G+ på nationella i kemi. Blev sjukt nöjd för det. Efter skolan så åkte jag, Amanda, Emelie, Ia och Anna hem till Anna och hade tjejkväll som innehöll grillmys och film. Vi kollade på Blood diamond, utan svensk text så det var lite svårt att hänga med men den var iallafall helt okej.

Lördagen blev jag hämtad tidigt av mamma för att jag hade innebandymatch på förmiddagen. Matchen förlorades med ett ynka mål men vi behöll vår plats som två i serien i vilket fall. Efter matchen åkte jag hem, åt tacos, åkte till Anna för att åka till Amanda ute i Nisseviken. Där firade vi Amanda som fyllde 15 år igår. Grattis världens finaste På kvällen så åkte jag hem och däckade runt tio.

Helgen har varit sjukt härlig, men fyfan vad slut jag var igårkväll. Skönt att somna tidigt för en gång skull. Ikväll blir det söndagsfinal i Big Brother och duschen.