Alltså jag blir gaaaalen

Åh, är så jävla pissed off just nu. Min Spotify krånglar IGEN. På datorn funkar den hur bra som helst, men i mobilen så är det hur konstigt som helst... Jag har liksom Spotify premium så det är inte det. Det går inte att synka spellistorna så att jag kan lyssna på dem i offline-mode och de enstaka låtarna jag har lyckats synka stannar alltid vid exakt samma tid, alltså de slutar spelas. Samma tid på alla låtarna. Liksom WTF!? Sedan kan jag inte lyssna på låtar som jag inte har i mina spellistor, det går att hitta dem men inte att lyssna på dem. Börjar seriöst gråta snart, hur fan i helvete ska jag klara mig utan Spotify? Det går fan inte. Är det någon som kan hjälpa mig, vadfan händer!?

-

My father died almost two years ago and I've been running ever since. Running away from the truth, scared to death it might one day catch up with me. And now I can't find my way back.

Never take life to seriously, no one comes out alive anyway

Jag brukade vara den personen som hade stora planer för framtiden, motivation för skolan och ett leénde på läpparna hela tiden. Vad hände? Nu har jag ingen aning om hur min framtid kommer se ut och jag är inte speciellt intresserad heller. Motivationen för skolan är som bortblåst, inte ett dugg finns kvar... Leéndet, ja det finns där men är det äkta? Nej.
-
Jag är trött på det här nu.

Stannade hemma igen

Ja som rubriken säger så stannade jag hemma idag igen, jag är inte sjuk men jag har verkligen ingen ork till skolan just nu. Ska dock dit imorgon, tror jag. Så som det verkar nu iallafall. Men man vet ju aldrig... Har iallafall fått sovit ut de här dagarna som jag har varit hemma så jag är ganska pigg just nu känner jag.
-
Ikväll har jag innebandyträning som jag tänker gå på, något annat att tänka på. Efter den ska jag hem och duscha och förbereda för imorgon genom att plocka fram kläder och så.
-
Försökte hitta en fin bild men det verkar som att det är mission impossible så det får bli ett bildlöst inlägg.

one light, one mind flashing in the dark, blinded by the silence of a thousand broken hearts.

Big Brother visas på min TV just nu, för en kvart sedan var det Sons of anarchy. Det är seriöst ett program som jag inte kan missa ett avsnitt av, så sjukt bra.
-
Det blir skola imorgon iallafall, hue.

Don't judge someone before you've lived their life.

Stannade hemma idag igen, inte för att jag är sjuk utan för att jag inte orkade. Har precis ätit en toast och sitter nu och kollar på Lyxfällan. Asdrygt program egentligen men jag orkar inte byta.
När mamma kommer hem så ska hon bara hämta mig för jag ska upp på Hemse för att spela träningsmatch. Är egentligen inte så taggad men jag har ju inget annat bättre för mig så det får bli så.
Jag behöver åka in till stan också, eller nej jag vill in till stan. Har lite pengar som ligger och skräpar i plånboken som jag vill spendera.
Innan midsommar någon gång så får jag även tillbaka ca. 4000:- i skatt, skönt som fan.
Rörigt inlägg, I know. Men det var lite småsaker som jag hade att skriva.

Satans jävla idiot, håll käften. Dra härifrån. Lämna mig ifred.

Sitter i sängen just nu, är sjukt taggad på morgondagen!! Nooot. Har någon jävla träningsmatch vid klockan 17.00 och skolan... Ja vad mer behöver jag säga. Känner mig så sjukt nere just nu, vet inte varför. Det bara kom sådär helt plötsligt. Det är det värsta, när jag inte hinner förbereda mig. Nu tänker ni säkert "men säg det till någon som bryr sig vääääl!?!?" men jag har inte bett om att ni ska bry er och inte att ni ska läsa skiten för den delen heller. K. Ska se på Big Brother nu och störa mig på Amandus istället för att deppa.
Old but gold. Hahahaha, elleeeer? Gammal är den iallafall.

You're the girl I used to be, you little heartbroken thirteen year old me

The pain you feel is real, you're not aslepp but it's a nightmare.
But you can wake up any time.
Oh don't lose your passion or the fighter that's inside of you.
You're the girl I used to be.
The pissed off complicated thirteen year old me.


Svenska, döda mig.

Det är just sådana här lektioner som gör att jag avskyr skolan mer än allt annat, att jag varenda morgon måste fundera på om det är värt att gå upp ur sängen endast för att spendera dagen i dessa skabbiga lektionssalar och de sönder-klottrade korridorerna.

Ta mig här ifrån.


Freedom wrighters

Sitter på engelskan för tillfället, vi kollar på en film som heter Freedom wrighters, har sett den två gånger förut men jag tycker den är bra. När klockan slår 11.30 så är det dags för mat, schemat efter lunchen är inget jag har koll på faktiskt. I vilket fall så ska jag hem och fortsätta städa rummet efter skolan. Ska fortsätta kolla nu, hejdå.


How they become all those things they swore they never would be


Missie

Kolla min lilla prinsessa, så fin.

Förändring.

Ligger hemma i sängen med en täppt näsa och en värkande hals. Det känns som att mitt val att spela matchen igår inte var det smartaste jag gjort. I vilket fall så har jag haft hela dagen på mig att bara tänka, något som annars brukar resultera i ångest och tårar men idag blev det inte alls så. Istället fick jag helt plötsligt ett sånt sjukt stort begär av förändring så det jag tänker börja med är att fräscha upp rummet genom storstädning och kanske flyttning av en och annan möbel. Efter det ska jag skaffa en ny blogg, en blogg som inte ska förvandlas till en emo-blogg så som de andra har gjort. Sen det tredje jag tänker göra är att åka in till stan, handla upp mina pengar på grejer jag känner att jag vill ha, inte saker jag behöver. Bara saker jag vill ha. Det här kanske bara är önsketänkande från min sida och kanske alldeles för mycket för att jag ska ha orken till att klara av det, men jag menar inte att det ska behöva ske precis just nu. Det får ske när det sker. Men om jag känner mig själv rätt så vet jag att jag inte kommer kunna vänta, när jag vill ha något, då fixar jag det. One way or another.


Bombs are falling everywhere, it's heartbreak warfare

Jag vet inte hur jag ska beskriva gårdagskvällen, för alla andra var den rolig och bra. För mig slöt det i tårar och ångest. En mindre lyckad kväll med andra ord. Jag stack redan vid 23.00 och när jag vaknade imorse upptäckte jag att jag endast hade med mig en sko som var min. Sen kom jag på att jag hade match också så det var bara att bita ihop. Matchen vann vi med 5-0 och nu sitter jag här i soffan och kollar på Big Brother. Precis som förra veckan och veckan innan det och imorgon är det skola igen. Allting runt omkring mig flyter på, precis som vanligt. Samtidigt som allting inom mig skriker på hjälp. Precis som vanligt.

KÖR BA


It's a beautiful night and we're looking for something fun to do

Tjo bre. I'm ligging in my säng och kollar på BB, eller det tog just slut i och för sig. Funderar på om jag skall kolla på några vänner-avsnitt eller m jag ska försöka sova... Jag satsar nog på det första alternativet.
.
Imorgon kommer bli så sjukt bra, hoppas jag.
.
Livet är faktiskt ganska bra nu. Bara för att jag skrev det där så kommer säkert något skita sig. Just my luck.
image description
Min näsa, dafuq?

I love music so much because the songs say what I can't

Sitter för närvarande hemma hos mormor och morfar, kom hit efter att ha varit vid vårdcentralen och fixat lite med mamma. Fick tabletter som jag hoppas kommer hjälpa mig, gör dem inte det så ger jag upp. Orkar inte med den här skiten längre.
Nu ska vi inte vara negativa... Vid kvart i fyra ska jag bege mig upp mot Hemse city och kirra lite grejer och sedan tar jag bussen in till stan och kirrar ännu mer grejer + säger hejdå till Kent som ska "hem" till Tingstäde över helgen. Efter det tar jag bussen klockan halv sju till Hemse igen och förhoppningsvis står mamma och väntar på mig så att jag kan komma hem direkt.
Känns bra.
Helgen kommer bli awesome.

105 frågor.

1. Är du kär? - Nej det är jag inte.
2. Har du snusat? - Nej.
3. Har du fimpat en cigg på nån annan? - Nej, har dock råkat fimpa mig själv...
4. Har du legat i sängen brevid en kille? - Yes.
5. Har du blivit dumpad? - Nej.
6. Har du blivit slagen allvarligt? - Ja.
7. Tar du droger? -
9. Har du pussat en tjej? - Jamannen.
10. Hatar du någon? - Jag hatar inte personer, jag ignorerar dem bara.
11. Älskar du någon? - Ohyes.
12. Har några av dina vänner svikit dig? - Åhja.
13. Har du djur? - Två katter, två hundar och så har vi en höna någonstans i där ute.
14. Har du legat brevid en tjej i sängen? - Jadå.
15. Hatar du dig själv? - Ibland.
16. Gillar du orange? - Det beror sig på.
17. Har du haft/har oskyddat sex? -
18. Har du nån sjukdom? -
19. Har du skämt ut dej för den du gillar? - Standard.
20. Har du en gris? - Haha nej.
21. Har du en plattång? - Tre.
22. Har du en bror? - Ja, den bästa.
23. Har du sjukt bra humor? -  Absolut.
24. Är du brunett? - Svarthårig.
25. Gillar du att stå i duschen flera timmar? - Nej, det är ju astråkigt att duscha?
26. Tycker du om hästar? - Hatar dem.
27. Har du en hund? - Två.
28. Har du skilda föräldrar? - Jag vet inte riktigt hur jag ska svara på denna fårga... Dem var skillda, nu bor mamma med en annan gubbe.
29. Har du gått på simskola? - Ja.
30. Har du sagt bög till en kille? - Många gånger.
31. Har du sagt fitta till en tjej? - Ja.
32. Har du fuskat? - Om du menar på prov, så är jag KUNG annars fuskar jag inte i spel och sånt nej.
33. Har du en teve på ditt rum? - Jadå.
34. Har du lunar? - Haha, nej.
35 Har du MSN? - Jadå, dock använder jag knappt skiten.
36. Har du en syster? - Ja, den bästa.
37. Har du bruna ögon? - Yes sir.
38. Gillar du att fota? - Det går i perioder.
39. Har du sett dig själv brinna? - Nej.
40. Hjälper du dina vänner? - Jag gör så gott jag kan.
41. Gillar du tacos? - Bästa.
42. Tycker du att du är söt? - Inte så ofta nej.
43. Har du dansat? - Nej, det suger.
44. Har du spelat fotboll ? - Ja det har jag.
45. Tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - Jag har inte varit med om det men det existerar säkert.
46. Kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - Absolut inte.
47. Har du ätit sniglar? - Nej, haha.
48. Äger du en locktång? - Ja.
49. Gillar du att tugga tuggummi? - Beroende.
50. Borstar du tänderna varje morron och kväll? - Ja.
51. Gillar du kläder? - Jadå.
52. Hatar du falska vänner? -  Ja inte fan gillar jag dem iallafall.
53. Gillar du räkna matte? - Hatar det.
54. Älskar du någon nu? - Jadå.
55: Har du gråtit inför en vän? - Jadå.
56. Kan du sjunga? - Ja, men inte fan låter det fint.
57. Har du sett nån dö? - Ja.
58. Säger du vad du vill? - Nej.
59. Är du stor? - Jag fattar inte frågan?
60. Vad är ditt hela namn?- I Carolina G Karlsson, och nej ni får inte veta de andra två namnen.
61. Kan du tala spanska? - Efter tre år av spanskalektioner så borde jag väl kunna det, men nej.
62. Är du kortare än 1.60? - Nej.
63. Älskar du sommaren? - Bästa.
64. Älskar du vintern? -  I början.
65. Brukar du plocka svamp?- Hahahahahaha, dock aldrig!
66. Brukar du sjunga när du är i duschen? - That's how I roll.
67. Har du hoppat ut ifrån ett fönster? - Ja, bröt typ benet.
68. Har du mer än 3 par mjukisbyxor? - Ja.
69. Gillar du att städa? - HAH, nej.
70. Gillar du att sova länge? - Jadå.
71. Har du vart med om en olycka? - Nej.
72. Är du förvirrad? - Förvirrad är bara förnamnet.
73. Har du mer än 6 par byxor? - Jadå.
74. Har du förlorat en vän? - Ja.
75. Gillar du att shoppa? - Ja, både själv och med folk.
76. Har du varit i paris? - Jag har mellanlandat i Paris och suttit på flygplatsen i tre timmar, men det räknas nog inte.
77. Gillar du ormar? - Nej.
78. Klarar du dej själv? - Det har jag alltid gjort.
79. Har du lagat mat? - Ja, KUNG.
80. Är du klantig? - Haha, om det hade varit en sport hade jag varit världsmästare.
81. Har du foppatoffler?- Ja, men använder dem inte.
82. Har du mer än 20 låtar på din data? - Ja, men använder Spotify.
83. Sminkar du dej innan skolan? - Alltid.
84. Har du träffat en kändis? - Såg Peter Jihde på ICA för någon vecka sen. HAHA.
85. Har du mer än 7 par nagelack? - Ja.
86. Har du busringt? - Haha, vem har inte?
87. Har du skällt på din syster? - Ja.
88. Har du en vän som skiter i dig? - Nej.
89. Har du velat göra saker men vågar inte? - Nej.
90. Sover du med nått gosedjur? - Ja, Nossa.
91. Har du åkt nånstans utan att du får? - Men ja.
92. Vill du bara bort ibland? - Åååhja.
93. Har du tältat? - Jadå.
94. Har du brännt dig? - Ja.
95. Har du lekt med levande ljus ? - Yes.
96. Har du lekt anden i glaset? - Haha, nej.
97. Skäms du ibland? - Jadå.
98. Bor du i skåne? - Nej vafan.
99. Gillar du hip hop/rap musik? - EMINEM<333 Men jo, älskar det.
100. Är du på sista frågan nu? - Vilket retard har gjort den här listan egentligen? Nej för fan.
101. Är du singel? - Ja.
102. Har du åkt flygplan nån gång? - Ja.
103. Är du romantisk ? - Nej.
104. Är du blyg? - Nej, men det kan verka som det eftersom att jag backar när det kommr nya människor. Måste liksom ta reda på hur jag ska vara innan med dem innan jag gör något.
105. Har du svarat ärligt på alla frågor? - De flesta.

You know what I've done not what I've been through. So stop judging me.

.

äckel

Alltså ååh din falska jävla fitta. Jag tål dig verkligen inte, tål inte att se på dig, att prata med dig eller ens höra din äckliga röst. Jag hoppas att allt går fel i ditt liv. Att du blir av med en tå och blir döv så att du aldrig mer kan höra musiken.

watch my face as I pretend to feel no pain

Bäst i världen.

we keep in waiting, waiting on the world to change

Prata med mig först.

Jag älskar dig


maybe, you're gonna be the one that saves me.

Sitter här i soffan och bleker tänderna samtidigt som jag kollar på Big Brother och spelar bubble witch saga på facebook lite då och då. Det är ju söndagsfinal i Big Brother ikväll vilket innebär att någon ska åka ut, själv hoppas jag att Hannah J eller Kija åker. Sipan och Marcelo ska iallafall vara kvar, jag fattar inte vad alla har emot Sipan. Han är ju asskön för fan. Struntsamma.

Fräsch

Klev precis ut ur badrummet, har duschat, skrubbat bort gammal BUS och tagit på ny, rakat benen, smörjt in dem, tagit i hårinpackning och allt det där. Känslan efter är oslagbar! Sitter iallafall och kollar på Sons of anarchy just nu. Efter det ska jag halvkolla på Big brother samtidigt som jag fixar håret. Skönt.
image description

Tandblekning

Har beställt denna tandblekning nu, glömde fylla i en rabattkod så fick betala fullpris. Så går det när man är klantig... På tal om klantig så var det precis det jag var tidigare idag när jag och Anna skulle cykla till solariet. Jag lånade hennes cykkel och den hade endast handbromsar vilket jag inte fattade så när jag försökte sakta in när jag skulle svänga så märkte jag ju att inget hände och skrek "den har ju ingen broms!!!" och även fast Anna hann säga att det fanns handbroms så fick jag panik och körde rakt in i en stolpe, hahahah alltså sjukt pinsamt!

Nationella prov i kemi.

Som sagt så har vi haft nationella ämnesprov i kemi idag, ärligt talat så gick det åt helvete. Men vad kan jag göra åt det liksom? Ingenting. Nej, just det. Så jag försöker att inte tänka på det alls faktiskt. Imorgon har vi iallafall B-dels-provet vilket innehåller en laboration som vi ska utföra helt själva. Känns inte så bra och är inte ett dugg taggad. Efter skolan så stack iallafall jag och Anna och solade, så sjukt skönt. Inte sista gången iallafall.
Just nu sitter jag och kollar på Big brother 24/7,  dem ska "ha sjukdomar" denna vecka och det kan nog bli kul. Är jävligt glad att Rodney da Silva är inne igen, så sjukt härlig.

this melody was meant for you

Dagen har varit bra, tror jag. Jo det har den nog. Soligt och varmt iallafall, feels like summer. Det enda som förstör lite nu är nationella i kemi imorgon som jag inte har pluggat till eftersom varje gång jag försöker så känns det som att jag läser på thailändska eller något. Jag förstår det bara inte, känner mig efterbliven. Har iallafall varnat mamma att jag kommer komma hem med ett stort jävla IG i kemi så att hon iallafall är lite förberedd på det, hehe... Annars rullar det väl på nu, vädret gör det så jävla mycket bättre.
När jag kom hem från skolan så tog jag med mig Kent på en promenad, 2,5 kilometer blev det iallafall. Skönt att få snacka lite med honom.
Nu ska jag knäppa på några vänner avsnitt och bara vila, hoppas jag inte somnar bara.

true story.

If someone hates you for no reason, give that motherfucker a reason

Word.


Saknar mitt bruna håår!