det var då gatan tog min hand

 

I wanna be drunk when I wake up

Saknar sommaren, saknar festerna, saknar inställningen, saknar umgänget, saknar alla chill-drickar-häng-i-när-eller-vart-som-helst-kvällarna, saknar umgänget, saknar dem vi var, saknar friheten, saknar skratten, saknar lyckan. Alla leénden. All spontant skit vi hittade på. Saknar allt.
Men lets be positiva. Det är ju FÖR FAN NP6 PÅ LÖRDAG. Förfest i när. Sen vidare några km och supa bort allt. Kan fan inte bli bättre. 

I'm not funny, I'm just really mean and people thing I'm joking.

Ja men så här roligt är mitt liv just nu. Bara massa jävla skol-grejer att ta igen. Får väl antagligen skylla mig själv som varit borta så himla mycket. Men det ska det bli ändring på nu iallafall. Orkar liksom inte sitta med den här skiten varje dag jag kommer hem. Okej, jag har gjort det två dagar nu. Men ändå. 
 
Ska sluta prata om så tråkiga saker nu. Tar iallafall en liten paus och går ut till Maja och ser på TV. 

I’m not the shooter, I’m the bullet bitch

Blev våldgästad av Jonte, Isabelle och Rickard lite tidigare ikväll. De ville att vi skulle komma och äta våfflor med dem hemma hos Jonte. Så det var precis det vi gjorde. Spelade achtung också. Hahaha, jag är så otroligt värdelöst men det är så jävla kul. Ni måste prova!  
 
Ska försöka somna innan tolv ikväll iallafall. Måste bara se ett avsnitt av Sons of Anarchy först. B.E.R.O.E.N.D.E 
 
Har gjort klart alla mattetal som vi skall ha gjort nu iallafall, fatta vilken jävla lättnad!

.

Och precis som vanligt är jag själv, hjälplös och trasig. Jag behöver dig. Och jag önskar att det var jag som fick träffa dig igen. Sjävliskt kanske. Men jag kunde inte bry mig mindre. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig. För jag behöver dig.  FATTAR DU INTE? KOM TILLBAKA DÅ FÖR FAN, FÖR JAG BEHÖVER DIG. 

jag har aldrig vart så svag.

Här får ni en bild på mitt nystädade, mysiga, lilla rum. Såg förjävligt ut innan. Eftersom det är så himla litet så är det så otroligt lätt att stöka ner det. 
 
Har även uppdaterat min iPhone till IOS 6 ikväll, inte så många ändringar, det enda som var märkbart var väl att det var fler smileysar i "emoji" men lika bra att göra det endå. 
 
Nu väntar jag på att Majlis ska duscha klart sen ska vi göra klart svenska-läxan som ska in imorgon. På tal om imorgon så ska None Smoking Generation komma till oss på första lektion, vilken är just svenska. Så vi slipper den! Otroligt skönt. 
 
Helgen kommer gå åt till att stanna i Visby och plugga igen allt jag missat. Feeeeest!!!!

Vi klarar det här bror, precis som vi alltid gjort. Jag älskar dig Kent.

Om 9 dagar måste vi göra allting om igen, begrava någon som alltid funnits där. Som alltid brytt sig om oss. Älskade faster. Du var den enda bra vi hade kvar från den sidan, den enda vi behövde. Den enda som faktiskt brydde sig. Alla andra har vänt oss ryggen, inte hört av sig, bara försvunnit. Men du fanns där. 
 
Du sa att allting var bra, du sa att den hade försvunnit, att du hade vunnit, kanske var det för att skydda oss. Jag vet inte. Men det kom som en jävla käftsmäll. Det gör ännu ont. Försöker att le genom smärtan, precis som du gjorde. 
 
Hälsa pappa, din älskade bror, åt oss. Säg till honom att vi saknar honom, att vi älskar honom. Men att vi kämpar för honom. Att allt vi gör, allt vi säger. Alla tårar, alla panikfyllda nätter, vartenda piller. Allt är för honom. Vi kommer snart, när det är vår tur. Men vi kommer ses igen, det lovar jag. Ta hand om din lillebror nu, precis som du gjorde när ni båda var kvar här. 
 
Äckliga jävla cancer. Jag hatar dig. 
 

WE WAS YOUNG AND WE WAS DUMB BUT WE HAD HEART.

16 år. Så många gånger du har gjort allt så mycket bättre. Så många gånger du fått mig att tänka rätt. Så många gånger du hjälpt mig. Så många tårar som fallit med din musik i hörlurarna. Så många gånger du gett mig något att le åt. Så många gånger du gett mig hopp. Vila i frid. 

dom har rivit våra gator, bränt ner lekplatserna där vi hängde som barn.

En bild på dem bästa Majelica och Isabelle från idag, kunde inte bestämma om jag gillade den bäst i svartvit eller färg så det fick bli båda. 
 
Känner mig relativt frisk just nu, dock kommer jag säkert vakna upp otroligt förkyld imorgon igen. Orkar verkligen inte med att vara sjuk, har liksom inte tid. 
 
Eftersom jag inte börjar förrän klockan 12.00 imorgon så kan jag sitta uppe och kolla på lite vänner innan jag somnar. Vill egentligen sova nu men det kommer inte gå pga har sovit för mycket med tanke på att jag inte var i skolan idag. 

but I’ma keep my head up like my nose is bleeding.

Eftersom jag stannade hemma från skolan idag pga förkylning så tänkte jag försöka dämpa min "fuck-my-life-kommer-hamna-så-sjuk-långt-efter"-ångest med att iallfall jobba lite matte. Gjorde ungeför 20 tal och tänkte göra resterande 20 lite senare ikväll. Sen är det bara svenska-uppsatsen och servicekunskapen kvar. Men vafan, ska inte klaga då vi har lite läxor jämfört med de andra linjerna. 
 
Har även hunnit med att fota lite med Isabelle och Majelica. Kommer nog upp ett inlägg med någon bild därifrån någon gång. 
 

and all my friends don't give a fuck

Det har gått över två månader sedan jag sist publicerade ett inlägg här på bloggen. Varför? Jag har helt enkelt inte känt för att ens logga in på blogg.se, därför har jag inte heller gjort det. Men eftersom jag nu sitter ensam i vår lilla ungkarlslya här i Visby och inte har så mycket annat för mig (nu ljög jag, jag har väldigt mycket annat jag borde göra. Men det är så mycket tråkigare än det här så därför prioriterar jag bort det just nu.) så tänkte jag slänga in en liten lång uppdatering.
 
För det första så är sommarlovet över och skolan har dragit igång (no kidding). Jag har börjat gymnasiet och allting flyter väl på som det ska där. 
 
För det andra så har jag flyttat in till Visby med Majlis, svär på att det är det bästa jag någonsin har gjort. Flyttade in den 19 augusti så har bott här i runt tre veckor. 
 
Ska sluta ta upp er tid nu och försöka skriva klart den äckliga svenska-uppsatsen som skulle varit inne i fredags. Plus att jag ska sitta här och längta tills mina 94 bilder som jag precis beställde kommer. 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥