allmänt babbel

Har varit inne i staden en sväng idag, träffade världens bästa Emma och fikade, pratade och hade allmänt mys. Nu sitter jag i soffan och halvkollar på tv samtidigt som jag skriver det här. Imorgon är det fredag vilket betyder att jag kommer sväva på moln hela dagen, haha elleeer? Nej men det ska bli skönt med fredag, behöver få en helg att bara sova typ. Nu tänker ni kanske hur jag kan vara trött om jag försover mig till 11-12 varenda dag typ och jag vet faktiskt inte. Men jag är det iallafall. Något jag däremot vet är att jag saknar mina älsklingar som är i Polen så att det gör ont. Ungefär en vecka sedan dem åkte och ungefär en vecka kvar tills jag får träffa dem. Fan också. Saknar dem som faaan. Men jaja, jag har mina älsklingar här hemma istället och dem är verkligen guld värda hela högen. JAG ÄLSKAR ER, HELA HÖGEN!
-
Jaja, nu ska jag sluta babbla om ointressanta saker och plugga röven av mig till sista provet innan sommarlovet som jag ska göra imorrn (om jag inte failar och får göra ett omprov) (skulle inte förvåna mig ett skit) fan vad sköööööönt!!!

Pass di


jag kunde inte bry mig mindre.

Sitter hemma i sängen och pluggar, eller ja jag försöker. Jag är inte typen som pluggar direkt och har aldrig fattat hur fan man gör. Jag menar, jag kan sitta och läsa på och helt plötsligt märker jag att jag sitter och läser statusar på Facebook eller scrollar igenom olika bloggar. Utan att jag tänkt på det så har jag liksom lagt ner pappret och sysselsatt mig med något som är mycket mer intressant. Haha så jävla svårt. Även om jag läser allt jag ska kunna hur många gånger som helst, så fastnar det liksom inte. För jag bryr mig inte. Jag bryr mig inte ett skit om vad tanken med planekonomin är, på vilket sätt blandekonomin är blandad och jag kunde inte bry mig mindre om varifrån den offentliga sektorn får sina jävla pengar. Åååååh, orkar inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

I'll pick you up when you're getting down.

Somnade om efter det förra inlägget, vaknade vid tio i tolv-tolv någon gång. Fan alltså, jag måste verkligen sluta försova mig hela jävla tiden. Iallafall så tog jag moppen upp till Hemse och när jag kom fram var hela jag en isbit, satan vad kallt det var alltså. Gick till Spanskan och halvsov lite i soffan, sen hade jag SO och Svenska innan skoldagen var slut. Efteråt stannade jag på Hemse och fick efter någon timme ett sorligt sms av mamma. Rest In Peace ♥ Åkte hem vid åtta ungefär och sedan dess har jag bara ätit mat och sett på nästsista avsnittet av DHW och lite Big Brother. För er som undrade alltså.
-
Imorgon ska jag till skolan i någon timma, sen tar jag bussen (förhoppningsvis med Emelie) in till staden för att fixa lite grejer. Efter det möter jag upp Emma och fixar lite andra grejer. Sen blir det bussen hem skulle jag tro. Har inga bilder så jag lägger in en låt iställeeeet!
Ed Sheeran, favoriten just nu.

Bra morgon

Jag missade bussen idag, såg den åka förbi mig. Åh vad irriterande sånt är... Så det betyder att jag måste ta black magic upp till hemse. Haha, fan också. Det är ju så jävla kallt så man vill ju bara gå och gräva ner sig i sängen och aldrig gå upp igen. Jaja, nu måste jag tvinga i mig resten av frukosten innan jag beger mig till hemse för att frysa ihjäl.


sinners never sleep.


Juliaresan

Jag kikade in på Kenza's blogg som jag brukar göra när jag har tråkigt. Där fick jag syn på den här videon som ett gäng tjejer har gjort om sin bästa vän Julia som gick bort i Cancer för någon månad sedan. Jag är inte den känsliga typen egentligen och jag blir inte rörd speciellt lätt men medans videon pågick så strömmade tårarna ner för mina kinder, dels för att min faster precis gått igenom cancer (och som tur är vunnit över den) men också för att cancer är så sjukt orättvist. I vilket fall så kände jag att jag inte bara kunde klicka ner internet utan att göra något så jag gick in på tjejernas hemsida http://juliaresan.se och tog reda på hur jag kunde gå till väga för att göra skillnad. Under länken "insamling" så kan ni läsa om hur ni kan skicka ett bidrag som går oavkortat till barncancerfonden. Eller om ni väljer att bara dela videon så har ni gjort andra mer medvetna om hur dem kan hjälpa till och på så sätt har ni gjort skillnad. För ingen kan göra allt men alla kan göra något. Så jag ber er att ta tio minuter av erat liv och kolla igenom videon och dela den på era bloggar eller på eran Facebook. Det kan rädda liv.

fittidioter

Har inte bloggat på några dagar, jag vet men jag bryr mig inte. Är så jävla lack just nu, orkar inte med alla jävla inkompetenta idioter till lärare vi har på den där jävla fittskolan. Först säger dem att man har inget att oroa sig för och att vad man än gör nu, om man går på lektionerna eller inte, så kan det inte resultera i ett sänkt betyg. MEN VAD BRA tänker man ju då. Fan vad skönt. Sen kommer dem två och en halv vecka innan dem sätter dem där fucking jävla betygshelvetena och säger att man har några frågetecken (typ IG-varning) i några ämnen. MEN TACK SÅ JÄVLA MYCKET IDIOTER. Hur fan ska jag hinna jobba upp de där jävla betygen nu då? Jag orkar inte, och JA jag vet att det är mitt fel att jag är mentalt jävla efterbliven och suger i skolan och JA jag vet att jag kunde jobbat hårdare men kom fan inte och säg att jag inte har något att oroa mig över för att sedan komma två och en halv vecka innan betygssättningen och säg att jag ligger illa till? Hur jävla skallslut får man va? Så. Jävla. Arg. Vill. Bara. Döda. Någon. FITTHELVETE!!!!!


fall down seven times, stand up eight.

Jag saknar dig pappa, så in i helvete. Och det gör bara ondadre för varje gång någon pratar om sin pappa och jag varje gång blir påmind om att jag inte har någon kvar. Eller jag menar, jag vet att jag har dig kvar. Du är vid mig hela tiden. Men du är ändå inte här. Du kommer inte vara här om tre veckor då jag slutar nian och tanken på att inte få krama om dig och visa dig mina usla betyg dödar mig. För jag vet att mamma kommer bli besviken, men du hade inte blivit det. Jag vet det, för du dömde ingen. Du visste att jag gjorde så gott jag kunde för det mesta och du visste att jag skulle klara mig. Det gjorde så att jag klarade mig.
I början försökte jag kämpa ändå men eftersom du inte fanns kvar och visade att jag kunde klara det, visade vägen. Så gick jag vilse. Jag hittar inte tillbaka. Jag behöver din hjälp. För just nu är det som att jag går med någon jävla ögonbindel och snubblar på saker hela tiden, slår mig. Faller. Försöker ta mig upp och faller igen.
Det var svårt innan också, även när du fanns här. Men det blev så jävla mycket svårare den dagen du lämnade min sida.
Det ekar tomt i det hål du lämnade efter dig och jag vet att ingen kommer kunna fylla din plats. Tro mig, så många gånger jag har försökt.
Loved you once, love you still, always have, always will.

bloggtorka

Eftersom jag har världens bloggtorka så blir det en sånhär lista.
Du heter: Carolina Karlsson
Smeknamn: Carro, Sarro, Fisksarre, Curro och en jävla massa mer
Låt som när du är ledsen sörjer till?
Vart tog pappa vägen  - Lilleman
Beroende av:
Cigg, typ
Vad tror folk om dig?
Det vet jag faktiskt inte, dem som inte känner mig tror nog att jag är jättebitchig. Det kan jag väl vara ibland men bara när jag är på sånt humör annars är jag den som skrattar hela tiden o.s.v.
Stämmer det?
Jaa.
Vad får du oftast komplimanger för?
Håret och ögonen oftast. 
Hur imponerar man på dig?
Är lite badass och "hård" men samtidigt känslig när det väl behövs
Brukar du skratta för dig själv?
Ja, haha
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
"Du kan komma nu om du vill"
Var bor du?
Gotlaaaand.
Trivs du där?
Oftast, klart man tröttnar ibland men det skulle man nog gjort vart man än bodde...
Har du haft sex idag:
Ja.
Hur svarar du i mobilen:
Hallå?
Vem ringde du senast?:
Mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
Att jag skulle komma till parkeringen.
Antal timmar sömn inatt:
fem typ
Sov du ensam:
Ja.
Brukar du komma i tid:
Nej, jag brukar ju inte det.
Hur känner du dig nu:
Haha varm men jävligt bra annars.
Vanligaste färg på dina kläder.
Typ vitt och svart.
Vad tycker du om fötter:
Fötter har jag inget emot men äckliga tånaglar är det vidrigaste som finns nästan.
Vad saknar du:
Pappa
Hade du en bra kväll igår:
Åhja.
Favorit dryck på morgonen:
Vatten eller juice
När brukar du oftast gå och lägga dig:
elva-ett 
Är du blyg?:
Nej, egentligen inte men det kanske verkar så ibland. Speciellt när jag träffar folk jag inte känner.
Sysslar du med någon idrott:
Ja, jag spelar innebandy.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Ja, jag har aldrig varit med om det men det existerar säkert.
Har du spytt offentligt:
Ja, tyvärr.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
Kille, runka, ha sex, pissa stående och ragga på någon tjej.
Är du nöjd med ditt liv:
Nej, eller ibland men oftast inte.
Är du bortskämd:
Nej det tycker jag inte.
Vad gör du i morgon:
Det får vi se då.
Vad är det värsta du vet?:
Bananer och fåglar. Fyfan!
Har du bra vänner och äkta vänskap?:
Ja, mina vänner är bäst i världen.
Vad är det finaste du fått?:
Ett billigt jävla halsband ifrån pappa.
En speciell dag du minns:
24/5-12 och 09/5-10
Du samlar på:
Ingenting.
Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Jag ringer ingen, jag stänger in mig på rummet och isolerar mig från omvärlden.
När grät du senast:
Förra veckan någon gång.
Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Betala av mammas skulder, spara och slösa en jävla massa.
Vill du gifta dig:
Nej, just nu vill jag inte det. Inte ens i framtiden men man kan ju alltid ändra sig.
Vill du ha barn:
Kanske.
Är du musikalisk?:
En mer omusikalisk människa får man nog leta efter...
Vad dricker du helst när du är törstig:
Vatten <333333
Bor dina föräldrar tillsammans:
Nej.
Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Åhja.
Biter du på naglarna:
Nej, har aldrig gjort och kommer aldrig göra. Så sjukt äckligt.

Jag vetifan vad som hände med texten men, det duga i krig.

det är här vi är nu och det var här vi var barn

Hemma ifrån Stockholm nu, halva resan var askul och halva var sjukt jävla meningslös. Tänker inte skriva om det som sög så istället kan jag berätta att jag och sex andra drog till grönan på tisdagen och var där i sex timmar. Så jävla kul. Jag hann även träffa Mandis, Majlis och Julia innan dem drar till polen. Egentligen har jag säkert en massa att berätta men jag orkar inte skriva massa skit som ni ändå inte bryr er om.
Älskar låten.


Sudret på hugget

Åker iväg till stockholm imorrn med klassen och en annan klass, typ studieresa. Så tror inte jag kommer uppdatera något alls men man vet ju aldrig!


Tårarna rinner, kroppen skakar, munnen skriker och hjärtat saknar.

Helvete vad jag saknar dig just nu pappa. Precis som vanligt, när jag har haft det bra i några dagar så kommer de här kvällarna då allt är kaos. Tårarna rinner, kroppen skakar, munnen skriker och hjärtat saknar. Det gör så jävla ont, jag vet inte vad jag ska ta mig till.
-
Jag har fallit igen och nu är jag så djupt nere i hålet att jag inte vet hur jag ska ta mig upp. Jag som äntligen hade hittat stegen och klarat mig nästan hela vägen upp. Sen rasade allt igen. Jag orkar inte, jag saknar dig så in i helvete.
-
Jag skulle ge allt, göra allt, för att få träffa dig igen. SNÄLLA PAPPA FÖR I HELVETE, KOM TILLBAKA. JAG BEHÖVER DIG JUST NU. VART FAN TOG DU VÄGEN? HUR I SATAN KUNDE DU BARA LÄMNA MIG HÄR. BARA FÖRSVINNA OCH GÖRA ALLT SÅ JÄVLA MYCKET SÄMRE, JAG SAKNAR DIG, JAG SAKNAR DIG, JAG ÄLSKAR DIG, JAG BEHÖVER DIG OCH JAG SAKNAR DIG. Kom bara tillbaka, jag lovar att allt kommer bli bra. Allting kommer lösa sig och vi kommer må bra igen.
-
För du är allt jag behöver.

Helgen

Som jag skrev i det förra inlägget så har jag haft en asbra helg, onsdag åkte jag in till stan med Majlis för att överraska Manda vid båten som kom hem från Frankrike. När vi hade kramats lite och så, så drog vi vidare till När där vi umgicks med lite folk. Sov där hos Julia och dagen efter stannade jag och Majlis kvar vid Julia och Alice och hade en asmysig dag, grillade gick till bodi och lite sånt. Sen kom jag hem vid åtta på kvällen ungefär och och såg på kvartsfinalen mellan sverige och Tjeckien. På fredagen kom Kent och lizzan hit och jag kommer faktiskt inte ihåg om det hände något den dagen? Tror inte det iallafall. På lördag så grillade jag, kent och lizzan marsmellows och hade lite trevligt, klockan elva på kvällen tog jag black magic till havdhem och hängde med Maja och Amanda sen gangstrade vi runt lite på havdhem med black magic. Idag vid två ungefär kom jag hem och låg och pressade i solen någon timme men inte fan fick jag någon färg inte? Aja skönt var det...
Nu har jag typ skrivit en halv roman här men ja det får va så.


the sky's never so blue

Det har ju varit långhelg torsdag-söndag. Har haft det sjukt bra de här fyra dagarna! Orkar inte skriva om det nu, men jag kanske skriver lite senare och och visar lite bilder. (Fast jag har inga bilder, men jag får väl sno någon.)

I'd rather spend my life regretting the things that I did then regretting that I didn't

När jag vaknade imorse var allt jag ville att dra täcket över huvudet och somna om. Sedan började jag fundera över hur mycket jag skulle ångra mig efteråt. Om det var värt det. Så jag gick till skolan ändå, inte för att inte missa någon lektion eller så utan bara för att få umgås med mina vänner. För det slog mig då att om exakt en månad så står jag på vagnen med min klass och väntar på att möta upp de andra klasserna och då är det för sent. För sent för att ångra sig och ta tillbaka alla de där dagarna jag stannade hemma bara för att jag inte orkade. För jag ångrar hellre att jag gick dit istället för att ångra att jag inte gjorde det. Det är så det är "our biggest regrets in life are not for the things we did but for the things we didn't do or didn't say..." precis så.
-
Ena halvan av mig kunde inte vara gladare över att vi snart slutar nian och ska få ta steget upp till gymnasiet, iallafall de flesta av oss. Men den andra halvan är rädd för hur det kommer bli. Rädd för att tappa kontakten med dem som betyder mest, för det är egentligen inte själva gymnasietiden jag fruktar. Det är som sagt att tappa kontakten med dem som för tillfället gör mina dagar bäst. Mina finaste. Åh vad jag älskar er, varenda en och jag vet inte vad jag skulle gjort utan er. På den fronten är jag så jävla lyckligt lottad, att jag hittat sånna underbara mäniskor.

beställda!

Fick lite positiv ifortmation om hörlurarna och övervägde all annan positiv kritik som dessa Urbanears har fått och bestämde mig för att beställa dem direkt! Det blev ett par vita och kommer förhoppningsvis innan nästa tisdag så att jag kan ha med mig dem på Sudret på hugget-resan!

Urbanears

Jag har tänkt beställa ett par urbanears från junkyard men jag är inte helt säker, är dem verkligen så bra som alla säger? Jag menar jag har ingen lust att slänga ut nästan 700:- på ett par skithörlurar så ni som har ett par sådana kan ni inte skriva i en komentar vad ni tycker om dem? Det skulle vara supersnällt isåfall!

Är inte helt hundra på vilken färg det blir isåfall, antingen blir det vit, lila eller svart. Dock lutar det mest åt dem vita!

färgade linser från lenson.com


VAD FAN ÄR DET FÖR FEEEEL?!

Så här ser det ut när jag loggar in på min Facebook på datan, jag får inte upp sidan mer än så här och jag kan inte kolla händelserna?! Det funkar med Facebook i mobilen så vad fan är det för fel? Jag blir galen, jag har loggat ut och loggat in igen, stängt av datorn o.s.v. men inget funkar. Jag har iochförsig inte testat på någon annan dator än, men jag tror att det blivit något fel på min Facebook. HJÄLP MIG!!!

omprov

Sitter här med samhälls-boken i högsta hugg, har nämligen omprov imorgon. Första gången jag får IG på ett prov men jag hade en jävligt dålig dag när jag gjorde det första provet och jag skrev nästan ingenting, kan bero på att jag inte kunde ett skit men ändå. Ska iallafall råplugga nu, typ. Det där med att plugga är inte riktigt min grej. Haha.
-
Uppdate: HAHAH, kom på att det är ju geografi jag har prov i, inte samhäll-ekonomi. Fuck. Alltså jag suger. Men det känns ju bra, har pluggat på fel skit DUKTIGT CARRO!!

all my heroes pull their heads like a fighter would I guess

Hej! Uppdateringen idag har inte varit bra, har ju inte skrivit någonting alls faktiskt. Dock har jag en anledning till det den här gången! Det är ju den 9 maj idag och just det datumet gör mig ledsnare än vanligt, för två år sedan idag så gick pappa bort och jag blir alltid extra deprimerad just vid den här tiden. Så dagen har varit lite jobbig. Försöker dock att inte låta det ta över.
-
Stannade i vilket fall hemma från skolan, till mina kompisar sa jag att jag försovit mig och missat bussen (förlåt, men just då orkade jag inte prata om det så jag kände att det var den enklaste utvägen) men mamma visste varför och sjukanmälde mig. Vaknade som vanligt klockan kvart över sex då det första alarmet går igång. Stängde av det och kände bara för att försvinna så jag drog täcket över huvudet och somnade om till klockan elva ungefär. Sedan låg jag kvar i sängen till två och den tid som gått efter det har jag inte spenderat på något vettigt.
-
Imorgon måste jag till skolan för att skriva nationella i engelska som jag redan missat en gång. Inte ett dugg taggad och känner att det kommer gå åt helvete. Men det måste göras.
-
I tisdags fick jag även hem mina färgade linser, jag skrev ju för något inlägg sedan att jag beställt något som jag velat testa länge. Är nöjd med färgen och så, de ser naturligt gröna ut och det var det jag ville ha. Nästa gång ska jag dock beställa bruna för att förstärka min redan naturligt bruna färg. Jag kommer kanske att lägga upp bilder på resultatet imorgon om jag kommer ihåg.
-
Nu blev det en jävligt lång text men så får det bli. Har tyvärr ingen bild så detta inlägg blir lite tråkigt.

Angel you sing about beautiful things and all I wanna' do is believe.

Skolan gör mig så deprimerad, är så trött på allt. Trött på att alltid vara den som de säger till, trots att jag sällan är ensam om de saker jag blir tillsagd för. "Carro du får gå bort härifrån ifall du ska röka" och så står det fem stycken bredvid mig som röker. "Carro du går väl bort en bit om du ska ut och röka nu?" och så går det tre stycken till bredvid mig som också röker. "Carro det där var väl onödigt?" så står det fyra stycken till bredvid som gjort precis samma sak. "Carro sluta kasta papper på din klasskamrater" (haha) så sitter de andra bredvid och bombar mig när läraren säger till. Men säger hon till dem? Nej, det är alltid bara jag... Vad fan kräver ni av mig? Vad vill ni mig? Ja, jag gör alla dessa saker fast än jag vet att jag inte ska men vafan jag är ju inte ensam om det? Och det är nio gånger av tio som ni bara säger till mig. Åhh, dra åt helvete.
-
Satans jävla jubelidioter.

I can almost see the sky, when I need to I close my eyes, you're the only thing worth holding on to

Åkte in till Säve nästan direkt när jag kom till skolan imorse, skulle vara med på en lektion på handelsprogrammet. För att bli lite mer säker på att det är det jag vill gå. Är ännu inte helt 100 men å andra sidan så vill jag inte gå gymnasiet över huvud taget och handel är väl det enda jag kan tänka mig så det får bli så. När jag kom tillbaka till skolan skulle vi ha rödakorsetutbildning typ, sket jag fullständigt i och hängde för det mesta med Majlis och Julia istället. Värt.
-
Sitter nu här och väntar på att hockeyn ska börja. Sverige-Danmark, det får man ju inte missa. Haha, vilken tönt jag är. I vilket fall så ska jag se lite vänner nu innan hockeyn börjar.

used to steel your parents liquor and climb to the roof, talk about our future like we had a clue

Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag, lika bra att ha det gjort. Då hinner jag platta håret och fixa lite innan det blir för sent. Har plockat fram kläder och så för imorgon, har kommit på att det är mycket bättre att göra det kvällen innan för jag byter nämligen om tjugosju gånger innan jag blir nöjd eller inte har mer tid. Alltså sparar jag en jävla massa tid på det nu. För ni bryr er ju! Nej men jag ska iallafall ta en lååång dusch nu med hårinpackning och hela köret. Ska bara välja ut en spotify-lista som jag kan lyssna på under tiden. Ja, jag lyssnar på musik när jag duschar. Haha.
-
Kom även på att jag gjorde största misstaget på nationella i engelskan. Vi skulle skriva en uppsats och jag glömde rubriken... WTF!? Åhh Carro du är så jävla korkad. Jag vet.

Hockey-VM

Sitter för tillfället i tvrummet och väntar på att hockeymatchen mellan Tjeckien och Sverige ska börja, är i vanliga fall inte ett dugg intresserad av hockey men det är ju VM och det är ju alltid lite speciellt.

är det här allt det blir så dör jag.

Ikväll blir det en helkväll vid datan, what else is new? Nej men det kan vara skönt det också, hade dock inte suttit fel att umgås med lite härliga människor ikväll men det får väl bli en annan gång.
-
Efter skolan idag åkte jag in till staden för att lämna tillbaka ett par jeans, passade på att kolla runt lite i andra affärer också, fick med mig lite saker hem faktiskt. Bland annat ett par Dr. Denim och en skolavslutningskläning. Såg den i affären och föll för den direkt, väldigt enkel och stilren, färgen är nästan det bästa. Mintgrön. Åhh, så fin. Nu är det bara skor och så kvar sen har jag min outfit för den 15 juni i år. Blandade känslor om den dagen. Men det behöver vi inte gå in på.
-
Jaja, ha en härlig fredagkväll allihopa!

för hon var bäst, försök att överträffa det

Har precis beställt hem en sak som jag har velat testa i evigheter, tänker dock inte säga vad det är förrän jag har fått hem och provat det. Gick iallafall på 500:- Hoppas det var värt det!

pulver hjälpte mig, verkligen

Kan inte sova. Jag tänker för mycket och när jag väl har börjat så är det omöjligt för mig att slappna av och sluta tänka. Tänker väl mest på skolan just nu, skolarbetet alltså... Jag hänger inte med riktigt, småsaker egentligen. Men även småsaker blir stora problem när det går för långt. Ligger efter i NO:n, SO:n, engelskan, bilden, spanskan och till och med idrotten. Spanskan har redan gått för långt för att jag ska ha någon chans att jobba upp till ett G innan skolavslutningen. Ärligt talat så skiter jag i den, men på något sätt ligger den ändå kvar där bak och stressar mig.
-
Det blir liksom för mycket på en gång och när det blir för mycket, då fungerar inte jag. Det blir kortslutning i hjärnan och negativa Carro tar över. Hon som skiter i allt, skolkar och bråkar. Den arga, sårade och krossade Carro. Hon som är jag men som jag kämpar så hårt med att trycka ut ur ramen så att hon tillslut försvinner helt från bilden. För då finns det plats för den glada och positiva Carro, det värsta är bara att den negativa sidan oftast är starkast, knuffar bort den positiva när hon är ur balans. Såfort hon lämnar en lucka, tar ett snedsteg och faller så är den negativa genast där för att ta hennes plats. Det jobbiga är att jag inte vet vem av dessa två personer jag är och vem av dom jag låtsas vara.
-
Jag använder båda som täckmantel. I olika situationer och jag är förvirrad. En sak vet jag iallafall, jag måste sluta tänka så mycket på saker. Men hur slutar man tänka på något som man tänker på även när man tror att man inte tänker på det? Som, även när allt är bra, alltid lyckas hitta någon svag punkt att sparka på, få en att falla. En gång till.
-
För vi lever alla med känslan att falla och på tomhetens botten står vi på toppen.


jag har lurat mig själv, för många gånger nu

Nationella prov i matte stod tydligen på schemat idag, något jag inte var medveten om förrän sent igårkväll. Bättre sent än aldrig dock, tack Semlan! Tror iallafall att det gick relativt bra och med tanke på att min koncentration och närvaro på mattelektionerna de senaste månaderna inte varit på topp så kunde jag inte göra mer än mitt bästa. Om det dög eller inte lär jag väl få reda på om några få veckor. Hoppas iallafall på ett G (nu ljög jag, jag hoppas självklart minst på VG (helst ett MVG) men då jag inte vill ha för stora förhoppningar så försöker jag intala mig själv att jag kommer bli nöjd med ett G), tror även att det är det jag kommer få.
Efter skolan tog jag bussen hem, gick upp på balkongen och solade, pratade i telefon, rökte och drack cola. Underbart. Helt jävla underbart. Dock varade det inte sålänge eftersom mamma blivit sjuk så hon bad mig laga ungspankaka. Haha, hoppas den går att äta.
Resterande timmar som är kvar på denna dag ska jag spendera framför datorn och tv:n om jag inte kommer på något roligare. Kanske ska ut och fota lite också. Det blev en himlans lång text nu men då ni troligtvis inte läste hela så borde det ju inte störa er!
ljuset i mörkret.

Låt alla få veta att inget är som förr.

Har seriöst aldrig känt mig såhär skabbig förut. Har iallafall bestämt mig för att gå till skolan imorrn, även om jag vet att jag inte kommer palla hela dagen så känns det som att jag kommer avlida om jag ska ligga hemma en enda dag till. Nej så, så får det bli. Det betyder dock att jag måste slita mig ifrån datorn nu för att hoppa in i duschen om jag ska hinna med att se Sons Of Anarchy. Jaja, det är det värt. Jax och Tara berättade om sin förlovning igår så vill inte missa vad som händer idag. Hahah, nörden numero uno. Måste iallafall hoppa in i duschen nu, eftersom att jag inte har något liv så kommer det säkert fler uppdateringar ikväll! Hejdå!
P.S Saknar Solkatten och Majliis.