You're gonna catch a cold from the ice inside your soul.

Har varit hemma idag, hade sån jävla skallvärk så skulle inte pallat att gå till skolan. Vet inte om jag pallar att gå imorrn heller men jag har ett jävla biologiprov som jag inte har någon lust att skjuta upp... Så ja, jag får väl gå dit. Kent är iallafall här hemma nu, han har precis fått igång sin iPhone så han är allmänt glad, haha.

Bosse är fin!


Gladiatorerna

Spenderar min kväll med att kolla på Gladiatorerna på kanal 4!

LOVE IS EVOL SPELL IT BACKWARDS I'LL SHOW YA'

eminem är min hjälte i all den här skiten ♥
dagen började sämst, vart sur, irriterad och ledsen. sen löste sig allt det för att jag har världens finaste vän. sen vet jag inte vad som hände, fick världens pissigaste huvudvärk innan träningen också så vart fett depp på den. tog en tablett så det är lite bättre nu.
trött som in i helvete bara, kan inte sova, mardrömmarna är tillbaka, saknar pappa mer än någonsin förut, ångest för att jag inte varit vid graven på länge. så just nu suger livet hästballe. måste snacka med någon om mardrömmarna, måste få sova. annars kollapsar jag.

Bjuder på cigg igen, men nu som fiender. Du säger att allt är bra, hur fan kan du spela glad?


DU VET MYCKET VÄL VAD DU GJORT MOT MIG, DEN DÄR BLICEN DU GER MIG ÄR GAMMAL NU

Det blir bio idag istället, så jag skall börja sminka mig lite snart sen är jag typ klar. Måste bara ut och ta en cigg först. 

NU BRINNER DIN TAVLA NU LIGGER DINA KLÄDER UTE PÅ GATAN OCH JAG GÅR I DAGAR I TRÖJAN DU HATAR


Lite nytt.

Var inne i stan idag och for till Jysk för att köpa två byråer och ett nattduksbord. Sen spenderade jag hela eftermiddagen med att montera ihop grejerna (med hjälp av Kent förståss...) och nu har jag fått ordning på det.
Så här ser det ut nu iallafall, askassa bilder jag vet.

Spanska

Har suttit har och nötat spanska i tre och en halv timme nu, fyfan. Men jag kan det mesta nu iallafall. Får hoppas att det sitter kvar till imorgon också bara. Vi har prov på två kapitel så snacka om att jag fick panik då jag fick reda på det idag, har liksom inte lyssnat speciellt mycket på lektionerna så jag hade ärligt ingen aning om vad vi höll på med...

Idag har vi också haft någon engelskatävling som alla nior på hela Gotland deltar i. Första priset är en resa till London för två, inte för att jag kommer vinna men jag gjorde mitt bästa och det gick relativt bra med tanke på alla hjärnsläpp jag fick!


We all fall down like toy soldiers.

Sitter i skolan och väntar på Anna som är på Ica, åh vill bara hem. Pallar inte sitta här och vänta på att skiten ska ta slut. Tänker inte komma till skolan imorgon, inte värt det.


Trött och besviken.

Sitter här i fåtöljen och kollar på lite tv, ska snart rikta stegen mot mitt rum där jag ska äta choklad och kolla på handbolls-EM. Vi hade ju innebandymatch idag, den gick käpprätt åt helvete får jag nog liv att säga. Förlust med 3-5 efter mycket svärande över domarna och tapp i mitten. Men jag ska göra som min tränare sa "deppa ihop och komma igen".

Jag har satt fyra alarm imorgon eftersom att ett inte brukar funka för mig...


Cool story bro, changed my life


Hemma

Kom precis hem från hemse, fick gå hem till mormor och morfar innan mamma kunde komma och hämta mig. Jobbigt. Men, men nu sitter jag iallafall hemma i soffan och värmer mig.


I didn't mean to get so close

Blev ingen bio, mina fina vänner missade bussen. Sånt som händer, men det suger. Aja, får vara hemma och hitta på något med Kent väl. Fint.

Now you're just somebody that I used to know.


It's been a really, really messed up week. seven days of torture.

Allt känns så konstigt just nu, har ingen aning om varför eller vad som är fel. Eller jo, allt är fel, det är det alltid. Men just nu känns det extra mycket.
Antar att jag saknar dig lite för mycket just nu.

Fredag den 13.de

Fredag den 13.de var det ja... Klarade mig hela skoldagen men så fort jag kom hem till morfar och skall gå ner för trappen så failar jag så in i helvete och missar ett trappsteg, slår i handen i något vasst och slår/skär av halva lillfingernageln. Gör ont så in i helvete kan jag ju bara informera om. Plus att min laddare till iphonen gick sönder idag också, som tur var så har jag ju en till så jag klarar mig.

Imorgon blir det stan och bio med Amanda, maja och Lisa (kanske Felix) men efteråt har jag inte ett skit att göra, kan ju inte stanna kvar i stan och hitta någon fest för jag har jävla äckelmatch på söndag... Palla!

Känner att det här blev väldigt långt nu så nu tänker jag avsluta. Vi hörs väl!


It's just getting worse.

Har aldrig varit så trött på innebandyn i hela mitt liv som jag är nu, funderar starkt på att hoppa matchen på söndag, stanna kvar i stan på lördag och dränka mina känslor i alkohol och hasch. Låter som en jävligt bra idé. Men gör jag det så kommer jag få så jävla mycket skit för det på måndag. FML. Orkar inte mer. Hatar. Det. Här. Så. In. I. Helvete.

Hos Evelina

Sitter hemma hos Evelina, kollar på Dr. Phil och ser cool ut medans hon spelar saxofon haha.


Caffishäng

Sitter i caffis i skolan med massa folk, trevligt. Nej men jag tror att jag har börjat men orkar inte gå och kolla... Har träning efter skolan så kommer inte uppdatera förrän ikväll, bara så att ni vet liksom.


MIN IPHOOOOOOONE HAR KOMMIT!

OOch nu är jag lyckligast på jorden!

Stannade hemma

Denna låg på mitt skrivbord när jag vaknade, nu har jag bara ännu större ångest över att jag inte har någon aning om vad jag ska välja.
Som rubriken lyder så stannade jag hemma idag, halsen (som för övrigt inte har gjort ont alls förut) kändes som att den var helt igensvullen och smärtan när jag skulle svälja var obeskrivlig. Nu är det dock lite bättre men det känns fortfarande konstigt. Tror att jag pratade lite för mycket igår. Så idag ska jag inte säga så mycket hade jag tänkt.

Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig väldigt mycket

Mitt supermanskal har kommit, dock har inte Iphonen kommit än...

FORTFARANDE HES SOM FAN

Måste föna håret och grejer nu så det fick bli ett videoinlägg, som jag säger så börjar skolan imorrn och jag är sjukt tagg!

WHEN YOU GET WORRIED I'LL BE YOUR SOLDIER


NÄR FLYTTADE DOM LIKSOM?

Säsong 1
Säsong 10
HAHA jag vet att jag är fett geekig men vafan, när flyttade dom!?

you have a lot to say for the one that walked away

Beställde det här med nyss, smååfint!

gissa vad jag har beställt!?


KAN VI FIXA DET? KLART VI KAN!!

Hemma från norrköping nu, här har ni ett videoinlägg orkar liksom inte skriva så mycket. Är jävligt hes iallafall, men det får ni stå ut med.

if you don't live for something, you'll die for nothing.

Bilden på örat är lånad av fashionfever.se. Dock inte samma text.
När jag fyller sexton år i april så ska jag åka upp till fastlandet med mamma och tatuera mig, den första jag ska göra ska vara den i nacken. Vad det ska stå får ni se. Sen den bakom örat ska jag göra så fort jag får möjlighet till det, vad det ska stå där får ni också se.
102 dagar kvar!

scars are tattoos with better stories

weheartit.com

NORRKÖPING

Nu drar vi!
Ha de så bra, för det ska jag!

F.R.I.E.N.D.S

Är nästan helt färdigpackad, bara lite småsaker som tandborste, tandkräm, hårborste, plattång, smink o.s.v. som jag inte kan packa ner ännu. Så just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar och under tiden kollar jag på Vänner, åh så sjukt bra! Joey är så fin.

Stan är dubbelt så stor nu, men lika ihålig.

Det blåser sjukt mycket här, låter nästan som att hela huset ska ramla ihop framförallt att fönstren ska typ sprängas eller något. Sjukt obehagligt.

Innebandycup i Norrköping

Imorgon vid den här tiden så befinner jag mig på fastlandet med mitt underbara innebandylag, vi ska till Norrköping på innebandycup! Det ska bli sjukt kul (om vi nu kommer iväg, det är ju en storm påväg och Destination Gotland har redan ställt in en båt igår) att äntligen få göra något med innebandylaget. Vi har faktiskt inte varit iväg på någonting förut.

IGHNAH.BLOGG.SE

Kände för en helt ny start, det är ju nytt år och allting. Sen är jag även så sjukt trött på att folk som jag inte vill ska läsa, läser min andra blogg. Så jag tänkte att det här var det bästa sättet att fixa det på.