jag har lurat mig själv, för många gånger nu

Nationella prov i matte stod tydligen på schemat idag, något jag inte var medveten om förrän sent igårkväll. Bättre sent än aldrig dock, tack Semlan! Tror iallafall att det gick relativt bra och med tanke på att min koncentration och närvaro på mattelektionerna de senaste månaderna inte varit på topp så kunde jag inte göra mer än mitt bästa. Om det dög eller inte lär jag väl få reda på om några få veckor. Hoppas iallafall på ett G (nu ljög jag, jag hoppas självklart minst på VG (helst ett MVG) men då jag inte vill ha för stora förhoppningar så försöker jag intala mig själv att jag kommer bli nöjd med ett G), tror även att det är det jag kommer få.
Efter skolan tog jag bussen hem, gick upp på balkongen och solade, pratade i telefon, rökte och drack cola. Underbart. Helt jävla underbart. Dock varade det inte sålänge eftersom mamma blivit sjuk så hon bad mig laga ungspankaka. Haha, hoppas den går att äta.
Resterande timmar som är kvar på denna dag ska jag spendera framför datorn och tv:n om jag inte kommer på något roligare. Kanske ska ut och fota lite också. Det blev en himlans lång text nu men då ni troligtvis inte läste hela så borde det ju inte störa er!
ljuset i mörkret.

Kommentarer
Postat av: JULIA [poetjävel]

Jag läste hela!!! :-D

2012-05-02 @ 21:29:54
URL: http://poetjavel.blogg.se/
Postat av: A N G E L I J N A

http://www.youtube.com/watch?v=EfAY9GQiirI&feature=g-upl&context=G2b566c4AUAAAAAAAAAA LYSSNA/ GILLA!!!/ KOMMENTERA, SNÄLLA HJÄLP MIG FÖLJA MIN DRÖM,PUSS!

2012-05-02 @ 22:01:27
URL: http://angelijnas.blogg.se/
Postat av: JULIA [poetjävel]

SV: Haha det gör jag alltid :D

Till skillnad från den andra tjejen som kommenterat dehär inlägget. Haha, hatar sånna människor...

2012-05-03 @ 20:33:55
URL: http://poetjavel.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Hemsida/blogg:

skriv din komentar:

Trackback